WP HIPOALERGENA MONO SPECIAL SA SVINJETINOM (23%) 18 kg – BEZ GLUTENA

450.00kn

NOVO U PONUDI – sa svinjetinom kao izvorom MONOPROTEINA!

WINNER PLUS MONO SPECIAL je prirodna, cjelovita MONOPROTEINSKA cjelovita hrana sa svinjetinom kao jedinim izvorom životinjskih proteina, bez glutena i pogodna za odrasle pse svih pasmina. Zahvaljujući ovom visokokvalitetnom MONOPROTEINU, vrlo je pogodan i za nutricionistički osjetljive i alergične pse s intolerancijom na perad, janjetinu, govedinu i druge vrste mesa, kao i na ribu.

* Bez glutena, visoko prihvaćen i lako probavljiv – također pogodan za alergične pse
* Optimalno za kožu i dlake zahvaljujući omega 3 i 6 masnim kiselinama koje sadrže ulje lososa
* Ulje lososa osigurava zdravu kožu i sjajnu dlaku
* Glukozamin iz novozelandske zelenousne školjke jača zglobove i hrskavično tkivo

ocjene gostiju (0) Submit a Review
SKU: WP14218 Kategorije: , ,

WINNER PLUS MONO SPECIAL je prirodna cjelovita monoproteinska hrana bez glutena sa svinjetinom kao jedinim izvorom životinjskih proteina za odrasle pse svih pasmina.
Idealno za pse s alergijama i netolerancijom na perad, govedinu, janjetinu, divljač i druge vrste mesa, kao i ribu.

HIPOALERGENA MONOPROTEINSKA HRANA – najbolje svinjsko meso kao jedini izvor životinjskih proteina
* Uz dovoljno nježno zagrijavanje od preko 70 stupnjeva, svinjetina se bez oklijevanja može koristiti u prehrani pasa
* Bez glutena, visoko prihvaćen i lako probavljiv – također pogodan za alergične pse
* Optimalno za kožu i dlake zahvaljujući omega 3 i 6 masnim kiselinama koje sadrže ulje lososa
* Ulje lososa osigurava zdravu kožu i sjajnu dlaku
* Glukozamin iz novozelandske zelenousne školjke jača zglobove i hrskavično tkivo
* “Zajednički hranjivi sastojak” hondroitin štiti hrskavično tkivo i sprječava znakove trošenja
* Manan oligosaharidi (MOS) svojim probiotičkim učinkom podupiru želudac i crijevni trakt
* S inulinom> frukto-oligosaharidi prirodnog podrijetla
* Sadrži kolin-klorid za zaštitu organa
* S taurinom i L-karnitinom
* Vrlo dobro prihvaćanje i tolerancija
* Nema obrade soje, pšenice i klasičnih žitarica, jaja u prahu i mliječnih proizvoda
* Bez kemijskih aroma, boja i konzervansa
* Konzervirano s vitaminom E dobivenim iz prirodnih sirovina
* Zajamčeno istraživanje i razvoj bez ispitivanja na životinjama

WINNER PLUS MONO SPECIAL je prirodna, cjelovita monoproteinska cjelovita hrana sa svinjetinom kao jedinim izvorom životinjskih proteina, bez glutena i pogodna za odrasle pse svih pasmina. Zahvaljujući ovom visokokvalitetnom monoproteinu, vrlo je pogodan i za nutricionistički osjetljive i alergične pse s intolerancijom na perad, janjetinu, govedinu i druge vrste mesa, kao i na ribu.

Dodatne informacije
Sastav: Svinjetina, sušena (23%); Riža; Kukuruz; oguljeni zob; životinjska mast; Lososovo ulje; Pivski kvasac; Mannanski oligosaharidi (prirodnog podrijetla);
Glukozamin; Hondroitin, inulin (frukto-oligosaharidi prirodnog podrijetla) minerali; Vitamini; Elementi u tragovima; prirodno Vitamin E.

Posebni recept podržava optimalan metabolizam, kao i laku probavljivost i pravilno funkcioniranje gastrointestinalnog trakta. Idealno za normalno aktivne pse, jer ova hrana nudi uravnotežen unos energije. Važna opskrba taurinom i L-karnitinom, koji olakšavaju pretvorbu masti u energiju, omogućuje aktivne performanse uz najbolji izgled i stanje.

Optimalan omjer omega-3 i omega-6 masnih kiselina, zajedno s uljem lososa, osigurava zdravu kožu i sjajni sloj. Glukozamini sadržani u školjki u prahu novozelandske školjke s zelenim usnama (Perna canaliculus) jačaju zglobove, ligamente i hrskavično tkivo kako bi spriječili probleme sa zglobovima. Kao hranjiva tvar za zglobove, hondroitin opskrbljuje mišićno-koštani sustav i sprječava znakove trošenja u hrskavičnom tkivu čineći hrskavicu fleksibilnom i istodobno elastičnom. Hondroitin također ima analgetički i protuupalni učinak.

Proizvedeno bez: pšenice, soje, jaja u prahu, mliječnih proizvoda, kemijskih boja, okusa, mirisa i bez žitarica koje sadrže gluten.

Zanimljivosti o “svinjetini u psećoj hrani”

Apsolutno je točno da se sirovo svinjsko meso ne smije hraniti psima, jer patogeni poput virusa i salmonele mogu biti prisutni u nedovoljno kuhanoj ili nedovoljno zagrijanoj svinjetini (slično sirovom mesu peradi). Dakle, ni pod kojim uvjetima ne smije se hraniti sirovim mesom svinje! Ranija pojava “Aujeszky virusa” (Aujeszkyjeve bolesti), koji je sada gotovo jednako dobar kao iskorijenjen u Njemačkoj i Europi, odgovorna je za negativnu sliku svinjetine u psećoj hrani. Međutim, meso u klaonicama podliježe preciznom službenom pregledu s tim u vezi, tako da se može isključiti prerada mesa zaraženog ovim virusom.

Važno je znati i razlikovati da se svinjsko meso koje se koristi u suhoj psećoj hrani zagrijava i suši tijekom proizvodnog postupka na temperaturi od preko 70 stupnjeva i obično se obrađuje u mljevenom stanju i stoga ne predstavlja nikakav rizik za gore spomenute patogene. Tijekom ovog postupka zagrijavanja ubijaju se mogući patogeni i virusi, a svinjetina za hranjenje na ovaj način obrađuje potpuno bezopasno.

Suha pseća hrana sa svinjetinom kao izvorom MONOPROTEINA je HIPOALERGENA, a može se hraniti i psi s osjetljivom prehranom i alergijama s netolerancijom na perad, janjetinu, govedinu, divljač i druge vrste mesa, kao i ribu. Budući da je netolerancija na ove izvore proteina sve češća, visokokvalitetni proteini svinja mogu predstavljati optimalnu i dobro funkcionirajuću alternativu za hranjenje. Zbog svoje visoke biološke vrijednosti i tolerancije, potpuno je bezopasan s prehrambene i veterinarske perspektive i idealno je pogodan za hranjenje pasa.

Analitički sastavni dijelovi: bjelančevine 23%; sirova masnoća 13%; sirova vlakna 2,0%; sirovi pepeo 6,40%; Kalcij 1,70%; Fosfor 1,10%.

Prehrambeni aditivi po kg:

Vitamini: Vitamin A 20 000 I.E. (Međunarodne jedinice); Vitamin D3 1.800 I.E .; Vitamin E 200 I.E .; Vitamin B1 15 mg; Vitamin B2 20mg; Vitamin B6 20 mg; Vitamin B12 210 mcg; Vitamin C 225 mg; Kolin-klorid 1.500 mg; Pantotenska kiselina 50 mg; Niacin 50 mg; Folna kiselina 7 mg; Taurin 1.000 mg; Biotin 1.000 mcg; L-karnitin 300 mg.

Elementi u tragovima: Bakar (II) sulfat pentahidrat 5 mg; Cink (cink sulfat, monohidrat) 65 mg; Željezo (željezni sulfat, monohidrat) 50 mg; Mangan (mangan (II) oksid) 35 mg; Selen 0,50 mg (natrijev selenit); Jod (kalcijev jodat, bezvodni) 1,50 mg.

Tehnološki aditivi / antioksidanti: jaki ekstrakti prirodnog podrijetla koji sadrže tokoferol.

Prehrambene vrijednosti: 3.685 kcal /1.000 g

Preporučena količina hranjenja u gramima dnevno:

Težina psa:        Grama po danu:

1 – 5 kg              25 – 85
5 – 10 kg            85 – 145
10 – 20 kg          145 – 245
20 – 40 kg          245 – 410
40 – 65 kg          410 – 590
iznad 60 kg       590 – 1000
Navedeni podatci služe kao orijentir, te količinu prilagođavate starosnog dobi i aktivnosti psa.

 

 

Težina 18 kg