Julius K9 privjesak Ultrasonic – ultrazvučni protiv buha & krpelja

ZAŠTITA DO 12 MJESECI
Zaštitno sredstvo pruža zaštitu cijelu sezonu (9-12 mjeseci neprekidnog rada).

260.00kn (34.51 €) uključ. PDV

Add to wishlist

Želite zaštititi svog ljubimca od krpelja i buha? Tražite li rješenje koje je sigurno za životinje i ljude? Onda je JULIUS-K9® sredstvo protiv buha i krpelja s ultrazvukom pravo za vas!

Mali uređaj emitira ultrazvučne valove na izmjeničnim frekvencijama, što nije neugodno za pse i ljude, ali drži krpelje i buhe podalje. Domet je oko 1,5 metara. Jednostavno pričvrstite repelent na ogrlicu vašeg psa i zaštitite ga od parazita bez ikakvih nuspojava.

ZAŠTITA DO 12 MJESECI
Zaštitno sredstvo pruža zaštitu cijelu sezonu (9-12 mjeseci neprekidnog rada).

Opasnost!
Repelent je prikladan samo kao preventivna mjera, a ne za oslobađanje zaražene male životinje od krpelja i buha. Preporuča se korištenje tijekom cijele sezone krpelja. Učinkovitost također ovisi o dlaci životinje i virulentnosti okoliša.

Za najbolju zaštitu od parazita preporuča se pranje životinje posebnim šamponom i čišćenje okoline jako zaražene buhama. U nekoliko slučajeva, u jako zaraženim područjima, jedan ili dva krpelja mogu ostati u dlaci životinje unatoč obrambenim mehanizmima, u tom slučaju očistite životinju kao i obično.

KORISTITI:
Pričvrstite uređaj na ogrlicu životinje s rešetkom okrenutom prema životinji. Uklonite crvenu pločicu za aktiviranje (nezamjenjive) litijske baterije. Nakon četiri bljeska LED svjetla, uređaj je aktivan. Pritiskom na kontrolnu tipku i treptanjem LED lampice u svakom trenutku možete provjeriti je li uređaj još uvijek aktivan.

Iako je uređaj otporan na vlagu (IP31), preporuka je proizvod svakako osušiti nakon kontakta s vodom kako ga vlaga ne bi oštetila. Sukladno dimenzijama uređaj trebaju vrlo pažljivo koristiti mala djeca zbog opasnosti od gutanja.