Julius K9 privjesak Ultrasonic – ultrazvučni protiv buha & krpelja

ZAŠTITA DO 12 MJESECI
Zaštitno sredstvo pruža zaštitu cijelu sezonu (9-12 mjeseci neprekidnog rada).

35.00 (263.71 kn) uključ. PDV

Add to wishlist

Želite zaštititi svog ljubimca od krpelja i buha? Tražite li rješenje koje je sigurno za životinje i ljude? Onda je JULIUS-K9® sredstvo protiv buha i krpelja s ultrazvukom pravo za vas!

Mali uređaj emitira ultrazvučne valove na izmjeničnim frekvencijama, što nije neugodno za pse i ljude, ali drži krpelje i buhe podalje. Domet je oko 1,5 metara. Jednostavno pričvrstite repelent na ogrlicu vašeg psa i zaštitite ga od parazita bez ikakvih nuspojava.

ZAŠTITA DO 12 MJESECI
Zaštitno sredstvo pruža zaštitu cijelu sezonu (9-12 mjeseci neprekidnog rada).

Opasnost!
Repelent je prikladan samo kao preventivna mjera, a ne za oslobađanje zaražene male životinje od krpelja i buha. Preporuča se korištenje tijekom cijele sezone krpelja. Učinkovitost također ovisi o dlaci životinje i virulentnosti okoliša.

Za najbolju zaštitu od parazita preporuča se pranje životinje posebnim šamponom i čišćenje okoline jako zaražene buhama. U nekoliko slučajeva, u jako zaraženim područjima, jedan ili dva krpelja mogu ostati u dlaci životinje unatoč obrambenim mehanizmima, u tom slučaju očistite životinju kao i obično.

KORISTITI:
Pričvrstite uređaj na ogrlicu životinje s rešetkom okrenutom prema životinji. Uklonite crvenu pločicu za aktiviranje (nezamjenjive) litijske baterije. Nakon četiri bljeska LED svjetla, uređaj je aktivan. Pritiskom na kontrolnu tipku i treptanjem LED lampice u svakom trenutku možete provjeriti je li uređaj još uvijek aktivan.

Iako je uređaj otporan na vlagu (IP31), preporuka je proizvod svakako osušiti nakon kontakta s vodom kako ga vlaga ne bi oštetila. Sukladno dimenzijama uređaj trebaju vrlo pažljivo koristiti mala djeca zbog opasnosti od gutanja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Julius K9 privjesak Ultrasonic – ultrazvučni protiv buha & krpelja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.