NATURAL PLUS Active – hladno prešana hrana bez glutena & HIPOALERGENA 20 kg

Hrana za pse – Prirodna, bezglutenska i  hladno prešana kompletna hrana za aktivne pse svih pasmina. BEZ pšenice – također za prehrambene osjetljive i alergične pse s optimalnom probavljivošću i vrlo dobrim prihvaćanjem.
Nježnom proizvodnjom hladnim prešanjem sačuvani su prirodni vitamini i aktivni sastojci koji zajedno s visokom razgradnjom biljnih bjelančevina i najboljom piletinom osiguravaju vrlo dobru probavljivost – čak i kod alergičnih i na prehranu osjetljivih pasa. Sadržani izvori biljnih ugljikohidrata bez glutena u obliku kukuruza i čistog zobi visoko su probavljivi, visoko probavljivi i pružaju lako metabolizirajuću energiju.

  • Ekološka proizvodnja s najsuvremenijim proizvodnim standardima
  • Bez pšenice, klasičnih žitarica, jaja u prahu i mliječnih proizvoda
  • Vrlo visoka prihvatljivost izraženim prirodnim okusom hrane – čak i sa izbirljivim psima
  • Lososovo ulje, Omega 3 i Omega 6 masne kiseline pružaju zdravu kožu i lijepu dlaku
  • Idealno za aktivne pse s malo povećanim energetskim potrebama
  • BEZ GLUTENA & HYPOALLERGEN – BEZ PŠENICE, također za pse osjetljive na prehranu, crijeva i alergične pse

65.00 uključ. PDV

Add to wishlist

NATURAL PLUS ACTIVE prirodna je, profesionalna, hladno prešana kompletna hrana za aktivne pse svih pasmina. Posebno razvijene za uzgajivače i lovce.

NATURAL PLUS ACTIVE je vrlo hranljiva, vrlo dobro podnošljiva i ukusna hrana s visokim prihvaćanjem za aktivne pse. Nježnom proizvodnjom hladnim prešanjem sačuvani su prirodni vitamini i aktivni sastojci koji zajedno s visokom razgradnjom biljnih bjelančevina i najboljom piletinom osiguravaju vrlo dobru probavljivost – čak i kod alergičnih i na prehranu osjetljivih pasa. Sadržani izvori biljnih ugljikohidratabez glutena u obliku kukuruza i čiste zobi visoko su probavljivi i pružaju lako metabolizirajuću energiju.

NATURAL PLUS ACTIVE optimalno je pogodan za pse koji imaju alergiju i netoleranciju, kao i pse sa slabim prihvaćanjem hrane. Čak i ako imate problema s metabolizmom hrane i nedostatkom debljanja, ta je hrana idealna.
Procesom hladnog prešanja arome dobivene uz ugodan miris i okus hrane, što rezultira izuzetno dobro prihvaćanje hrane. Esencijalne masne kiseline Omega 3 i Omega 6 sadržane u lososovom i sojinom ulju osiguravaju zdravu kožu i sjajnu dlaku. L-karnitin potiče metabolizam energije i masti. Vitamin E izvađen iz prirodnih resursa jača imunološki sustav i pruža aktivnu zaštitu stanica od slobodnih radikala.

Koja je razlika između “hladno prešane” i “normalne” pseće hrane?
U usporedbi s uvjerljivim proizvodnim postupkom ekstruzijom pri 120 ° C, najkvalitetnije sirovine se prerađuju u hladnom prešanju na samo 72 ° C. Kao rezultat, sastojci poput vitamina, esencijalnih masnih kiselina, biljnih i životinjskih sastojaka i okusa koji su osjetljivi na toplinu sadrže se u prirodnom obliku.

Sastav bez glutena s kukuruzom i zobom kao izvorima biljnih bjelančevina i piletinom kao životinjskim proteinima garantiraju najbolju kompatibilnost.

HLADNO PREŠANA –  prerada sirovog materijala
* Vrlo visoka prihvatljivost izraženim prirodnim okusom hrane – čak i sa izbirljivim psima
* Također prikladan za pse s lošim apetitom i izbirljive pse na prehranu
* Idealno za aktivne pse s malo povećanim energetskim potrebama
* JEDNOSTAVNO PROBAVLJIVA I NAJBOLJA ZA ZDRAVLJE
* BEZ GLUTENA & HYPOALLERGEN – BEZ PŠENICE, također za pse osjetljive na prehranu, crijeva i alergične pse
* Promiče ZDRAVU KOŽU i sjajnu dlaku
* Optimiziran unos vode u korist funkcije bubrega
* Pileće meso kao izvor životinjskih proteina
* Visokokvalitetni kukuruz i zob bez glutena kao biljni izvori proteina
* Lososovo ulje, Omega 3 i Omega 6 masne kiseline pružaju zdravu kožu i lijepu dlaku
* Vrlo lako probavljiva, kvalitetno obrađena, prirodnih sastojaka
* Bez pšenice, klasičnih žitarica, jaja u prahu i mliječnih proizvoda
* Zajamčeno bez GMO-a (bez genetski modificiranih organizama)
* Bez dodavanja kemijskih aroma, boja i konzervansa
* Konzervirano vitaminom E iz prirodnih resursa
* Istraživanje i razvoj zagarantirani su bez ispitivanja na životinjama
* Ekološka proizvodnja s najsuvremenijim proizvodnim standardima

Sastav:kukuruz, piletina (34%), sušena; zob; mast piletine; hemoglobin; želatina; sojino ulje; lososovo ulje; Omega 3; Omega 6; minerali; vitamini i elementi u tragovima; prirodni vitamin E.

Analitički sastavni dijelovi: bjelančevine 26%; sirova masnoća 16%; sirova vlakna 2,5%; sirovi pepeo 5%; Kalcij 1,2%; Fosfor 1%.

Prehrambeni aditivi po kg:
Vitamini:
Vitamin A1 18.000 I.E. (Međunarodne jedinice); Vitamin D3 1.800 I.E .; Vitamin E 300 mg; Taurin 100 mg; L-karnitin 300 mg; Metionin 4 mg; Lizin 4,5 g;Treonin 0,40 g.
Elementi u tragovima:
Bakar (bakar (II) – sulfat pentahidrat) 5 mg; Cink (cink sulfat, monohidrat) 65 mg; Željezo (željezni sulfat, monohidrat) 50 mg; Mangan (mangan (II) oksid) 35 mg; Jod (kalcijev jodat, bezvodni) 1,5 mg

Tehnološki aditivi / antioksidanti:
Jaki ekstrakti prirodnog podrijetla koji sadrže tokoferol.

Prehrambene vrijednosti:
Metabolička energija 3.866 kgcal / kg

Preporučena količina hranjenja u gramima dnevno:

Podaci u tablici hranjenja smjernice su koje, ovisno o dobi i aktivnosti, podliježu prirodnim fluktuacijama i moraju se prilagoditi prehrambenom stanju vašeg psa. Ako vaš pas zadrži svoju normalnu težinu, odabrali ste pravu količinu za svog psa. Uvijek osigurajte dovoljno svježe i čiste vode za piće.

Težina 20 kg