Hot30%

Igračka za mačke – grebalica za mačke + miš igračka

INTERAKTIVNA IGRAČKA ZA MAČKE:
Dimenzije: 25,5 x 25,5 x 6,4 cm
Materijal: plastika

Original price was: 13.00€.Current price is: 9.10€. uključ. PDV

Add to wishlist
SKU: PT0015I Kategorije: ,

INTERAKTIVNA IGRAČKA ZA MAČKE:: Održava mačke aktivnima satima. Mačka pokušava uhvatiti neuhvatljivog miša igračku koji se vrti u pokušaju da ga zgrabi. Na temelju prirodne sklonosti mačaka da jure miševe, ova igračka za mačke koja se vrti privući će pozornost vaše mačke. Nisu potrebne baterije! Ne brinite o održavanju ove IGRAČKE KOJA SE PREDE! Igračka se okreće za 360 stupnjeva u oba smjera pritiskom na gumb. Izrađen od IZDRŽLJIVE, VISOKOKVALITETNE plastike i čvrstih materijala otpornih na ogrebotine za dug radni vijek!

Ploča za grebanje mačjih noktiju: Dok se igrate s mišem koji se vrti, vaša mačka će grebati pandžama po dasci za grebanje, podrezivati ​​i njegovati mačje kandže i, naravno, ostaviti vaš namještaj čist i bez mrlja! 2-u-1 igračka za mačke dizajnirana posebno za vas i vaše mačke! SVIJETLE BOJE I KVALITETAN DIZAJN: Izdržljivi plastični materijal u jarkim bojama koji će zadovoljiti mačke i mačiće svih uzrasta!

Igračka za mačke s podlogom za grebanje vašoj mački pruža sate zabave i vježbe dok istovremeno smanjuje moguće oštećenje namještaja od grebanja. Izbjegnite tjeskobu, smanjite dosadu i ostanite zdravi! Dizajn simuliranog krzna miša. Čim mačka dotakne miša, on se vrti i okreće na stazi! Zabaviti ćete se gledajući svoju mačku kako je hvata iznova i iznova, a i vaša mačka će to voljeti! Izvrsna interaktivna igračka za mačke za kućne ljubimce! Također doprinosi brizi o zdravlju i otklanjanju dosade.

Akcija i kretanje – da bi uhvatile miša koji trči, mačke mogu trenirati svoju agilnost i osjetljivost. Često igranje interaktivnim igračkama također može poboljšati odnos između vas i vaše mačke!

Težina 0.3 kg

Our offer