Cannonball Model CB-1

Sa svojom malom težinom od 1600 grama i kompaktnom vanjskom stranicom od samo 23 x 9 cm, Cannonball se može sakriti bilo gdje.
Unatoč svojoj maloj vanjštini, Cannonball katapultira predmet od 85 grama 2 metra u zrak. Ovješeni ili nagnuti, do 5 metara.

Težina: 1600 grama
Promjer: 235 mm
Visina: 89 mm
Napon: 12 volti
Visina hica: približno 2 m
Domet daljinskog upravljača: do 500 metara

U cijenu uključena lopta i baterije.

411.44 uključ. PDV

Dostupno uz narudžbu

Add to wishlist

Cannonball je izuzetno izdržljiv i pouzdan. Više od 10 godina policija, vojska, spasilačke službe i treneri sportskih pasa postigli su izvrsne rezultate obuke i veliko zadovoljstvo sa svojim psima. Ako želite usredotočiti pogled eksplozivnog psa ili intenzivno proći kroz fokusiranog agilnog psa, Cannonball ne ostavlja ništa za poželjeti. Pasji sportaši od Stockholma do Sydneya to znaju.
Sa svojom malom težinom od 1600 grama i kompaktnom vanjskom stranicom od samo 23 * 9 cm, Cannonball se može sakriti bilo gdje.
Unatoč svojoj maloj vanjštini, Cannonball katapultira predmet od 85 grama 2 metra u zrak. Ovješeni ili nagnuti, do 5 metara.

Bilo za vježbu “IDI” ili “VORAN” (Cannonball daljinski upravaljač ima domet do 500 metara), tražite staze, trening okretnosti i druga područja psećih sportova, Cannonball će učiniti razliku koju tražite.

Pozornost vašeg psa je izoštrena i koncentracija na zadatku optimizirana. Pouzdani ručni odašiljač osigurava da se nagrada dodijeli sekundarno u željnom trenutku.

Ovdje ćete dobiti najnoviju generaciju Cannonball-a. Sve je izrađeno od nehrđajućeg čelika, CNC obrađenog anodiziranog aluminija i kućišta od robusnog PET-a. Ručni odašiljač bez antene jamči vam stabilan i nenadmašan domet koji se u optimalnim uvjetima proteže i do 500 metara.

Snažni 12-voltni sustav osigurava optimalan domet prijenosa i dugo trajanje baterije. Genijalni sustav “Automatsko isključivanje” osigurava optimalno trajanje baterije. Čim se lopta ispuca, napajanje se automatski prekida. Drugim riječima, ne postoji prekidač koji treba upamtiti da se uključi i prekidač koji treba zaboraviti isključiti.

Cannonball je pobjednički najiskusniji i najtrajniji bacač lopte na tržištu. Čak i nakon intenzivne upotrebe, Cannonball će pouzdano raditi kao i prvog dana.

Težina 1600 grama
Promjer 235 mm
Visina 89 mm
Napon 12 volti
Visina hica približno 2 m
Domet do 500 metara

Težina 1.6 kg