Aluminijska mreža za sjenilo 4 x 6 m s 90% refleksije – za auto, kombi, SUV, kamper, tende, šator ….

Zgodan za u pokretu za: osobni auto, kombi, mobilnu kućicu, kamper, ispust za pse, iznad bazena, šator,  kao tenda
Aluminijska mreža s 90% refleksije (odbijanje sunca) imaju otvorenu strukturu i stoga najveću moguću stopu refleksije uz optimalnu ventilaciju.

* 90% stopa refleksije
* Smanjuje nakupljanje topline u automobilu, ispod sjenice ili gdje god se koristi mreža za sjenilo.
* Otvorena struktura za optimalnu ventilaciju i izbjegavanje nakupljanja topline
* HDPE tkanina obložena aluminijem
* Otporan na vodu i UV zračenje (BASF premaz)
* Obrubljen čvrstom trakom i ušicama za zatezanje sjenila pomoću magneta

NAPOMENA:
Mrežu za sjenilo koristite samo na čistim površinama kako biste izbjegli oštećenja uzrokovana trenjem od prljavštine, osobito pod napetostima i u vjetrovitim uvjetima.

Naravno, mreža za sjene ne dopušta ostavljanje psa u zatvorenom automobilu na visokim temperaturama.

120.00 uključ. PDV

Add to wishlist

Aluminijsko sjenilo s 90% zaštite od sunca dostupna za automobile, prikolice za vozila, kampiranje s kamperom ili šatorom, vrt, staklenik, vodene sportove i još mnogo toga. Posebno za vlasnike pasa koji putuju automobilom, lagana i kompaktna mreža za slaganje idealan je pratilac u vrućim danima. Tkanina se sastoji od aluminijski presvučenih niti izrađenih od polietilena. Zahvaljujući ovom UV zaštitnom premazu, mreža sjene reflektira 80% sunčevih zraka (poput ogledala) i tako štiti od opeklina od sunca i topline.

Mrežasta struktura aluminija osigurava optimalnu propusnost zraka i na taj način sprječava nakupljanje topline. Pogotovo u slučaju automobila i kampera, prozore ili vrata treba otvoriti dok koristite mrežu za sjenu kako bi zrak mogao dobro cirkulirati. Napomena: Ne ostavljajte pse, djecu ili druga stvorenja bez nadzora u vozilu kada koristite Alunet.

Rub mreže za sjenu ručno je obrubljen u Švicarskoj, a ušica je pričvršćena u svakom kutu tako da se mreža može sigurno pričvrstiti. Kao rezultat toga, neće biti raznesen s predviđenog mjesta. Zahvaljujući četiri ušice, Aluminijska mreža za nijansu može se idealno pričvrstiti na feromagnetske površine magnetima za kuke. Ispod ćete pronaći odgovarajući pribor.

Usput: Ako se mreža za nijansu Alunet malo zaprlja, možete je ručno očistiti blagim deterdžentom.